a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

ŐSZ FOTÓPÁLYÁZAT – A ZSŰRI: Nagy Hunor

“Magamról csak annyit, hogy fotózás nem a szakmám nem ebből élek de ennek köszönhetem azt amiből most élek. 2009-től foglalkozom fotózással de csak 2011 től saját géppel, mivel akkoriban nem engedhettem meg magmanak egy saját fényképező gépet, mindig mástól kértem kölcsön gépeket. Ez egy tökéletes példa arra, hogy fotózni lehet akkor is ha nincs saját géped nem a gép vagy a lencse teszi a fotóst fotóssá hanem azt, hogy szeresse amit csinál és akarjon alkotni. Büszkén mondhatom el, hogy immár 12 éve szerettem bele a fotózásba, de az odaadásom és az erdeklődésem semmit sem csökkent e gyönyürű foglakozás iránt. Jó fényeket mindekinek.”

“Napjainkban mindenki fotóz valamit valamikor valahol, mivel a fénykép napjaink legsokatmondóbb üzenet közvetitő eszkozévé vállt. Ezért hát nagyon fontos, hogy legyen emberek akik ezt “magasabb” szinten üzzék, őket hívjuk fotósoknak. Namostmár minden fotós valamien fényképezőgéppel fotóz de nem mindeki fotós akinek flényképezőgép van a kezében, ezert fontosak az ilyen és hasonló versenye, hogy a jövő nemzedék fotósai tehetsége napvilágot lásson. Jómagam is diákként szerettem bele a fotózásba, igyhát mindenkit csak buzdítani tudok a versenyre. Jó fényeket mindenkinek.”

Ha mégtöbb munkáját szeretnéd megnézni akkor azt itt teheted:
http://nagyhunor.com/

MÉG NEM NEVEZTÉL AZ ŐSZI FOTÓPÁLYÁZATRA ? MÉG NEM KÉSŐ, ITT MEGTEHETED: https://alparlukacsi.com/osz-fotopalyazat-verseny-diakoknak/