a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

CONCURS FOTO CU TEMA “PRIMĂVARA” PENTRU ELEVI

După Concursul cu tema ”Toamnă” a venit vremea să vă anunțăm un nou concurs foto: deoarece am avut o iarnă, cel puțin aici la Târgu-Mureș, cu prea puțină zăpadă, am dat skip concursului cu tema iarnă și am sărit la primăvară. Primăvara, anotimpul în care natura se trezește din somnul de iarnă, se înverzește totul, încep lucrările din agricultură, se înflorește totul și revin păsările. Singurul minus din punctul meu de vedere ar fi vremea imprevizibilă, care câteodată mă încurcă cu ședințele foto.

Concursul anterior cu titlul ”Toamnă”, după părerea mea a fost un succes, nu doar după părerea mea. Finaliștii au fost invitați la o mini gală unde au fost anunțați câștigătorii Concursului. Au fost emoții mari, se putea vedea pe fețele lor iar eu mă bucur mult că am putut oferi o experiență ca asta și sper să reușim în viitor să organizăm tot mai multe concursuri, de ce nu cu sponsori și premii mai mari.
Dragi elevi, voi cu siguranță aveți deja multe fotografii de primăvară, nu există pasionat al fotografiei care să nu fi fotografiat frumusețile primăverii. Iar cine nu are sau știe că poate crea ceva mai frumos, mai are timp câteva săptămâni, până la 25 mai. Așadar cu ocazia asta dăm startul înscrierilor pentru concursul cu tema ”Primăvara” unde așteptăm fotografiile voastre cele mai bune care ne prezintă acest anotimp. Pot fi fotografii de peisaj, natură, macro sau portret, despre natură dar și despre obiceiurile/sărbătorile din această perioadă.

CINE POATE PARTICIPA?

Poate participa orice elev de la clasele întâi până la clasele a 12-a. În momentul participării, cerem o fotografie despre un document care să confirme faptul că participantul este un elev. Participarea la concurs este gratuită.

PÂNĂ CÂND SE POATE PARTICIPA?

Ultima zi în care vă puteți înscrie este 1 iunie 2022.

CU CE SE POATE PARTICIPA?
  Fiecare participant poate să trimită maxim trei fotografii. Fotografiile trebuie să fie din tema primăvară.

Fotografiile să fie în format JPEG cu o rezoluție minima de 1800×1200 pixeli. Fotografiile trebuie să conține în denumirea lor numele participantului (Exemplu: Participantul Lukacsi Alpar ar avea cele trei fotografii denumite ca: lukacsialpar1.jpg, lukacsialpar2.jpg, lukacsialpar3.jpg. Fotografiile se pot edita, după gust, pot fi tăiate DAR nu se acceptă adăugare elementelor ce nu au fost parte a fotografiei. Nu se acceptă totodată nici fotografiile cu tehnica expunerii duble. Atenție ! Există posibilitatea ca organizatorul să ceară forma originală a fotografiei, iar dacă participantul nu o poate prezenta pe aceasta, se poate ajunge la excluderea din concurs.

Bineînțeles, fotografiile nu pot conține informații despre autor pe fotografie sau în numele fotografiei.

Nu este termen, deci se accepta fotografii realizate și cu ani în urmă.

CUM SE POATE PARTICIPA?

Fotografiile cu care doresc să se înscrie participanții trebuie trimise prin e-mail la adresa alparlukacsi@gmail.com. Pe lângă atașarea fotografiilor, trebuie adăugat numele participantului, vârsta, școala și clasa unde este elev. Totodată și un document (fotografie despre document)care să ateste faptul că este elev și un număr de telefon.
Fotografiile trimise trebuie să conține în denumirea lor numele participantului (Exemplu: Participantul Lukacsi Alpar ar avea cele trei fotografii denumite ca: lukacsialpar1.jpg, lukacsialpar2.jpg, lukacsialpar3.jpg.

PREMII

Primii trei clasați, după notele juriului, vor beneficia de programe de dezvoltare în fotografie: participarea la alegere, la un curs de mentoring oferit de mine, sau la o tabără foto, organizată tot de mine. Primul loc va beneficia de un loc gratuit iar ceilalți doi, de un discount de 50%.

În funcție de numărul participanților și a rezultatelor, numărul câștigătorilor se poate modifica.

În curând anunțăm și juriul.

AȘTEPTĂM CU NERĂBDARE FOTOGRAFIILE VOASTRE MINUNATE !